avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie

Doresc sa demisionez de la o firma si sa ma angajez la alta. Pot demisiona si angaja cu aceeazi data? ( daca da....Influenteaza asta acordarea indemnizatie de crestere a copilului?)Cele 12 luni consecutive?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 18 Mai 2017
Codul Muncii permite existent in acelasi timp a mai multor contracte de munca, deci puteti sa va angajati si inainte de incetarea CIM. La calcului indemnizatiei pentru CCC se iau in considerare toate veniturile realizate in ultimele 12 luni.
@ Carmen Luiza

Nu influenteaza cu nimic situatia descrisa de dvs... cele 12 luni eligibile pentru CCC pot fi cumulate de la mai multi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate User789 User789 Buna ziua, Am un contract pe perioada determinata care sa va finaliza la sf lunii martie iar eu voi naste in mai-iunie. Pana acum nu am avut intreruperi timp ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Catalina-voicu11 Catalina-voicu11 Buna ziua. Lucrez cu contract de munca din septembrie 2014, iar in luna august 2015 angajatorul urmeaza sa imi inceteze contractul (doar o luna) . Pentru a ... (vezi toată discuția)