avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie

Buna ziua,
Un administrator imobile doreste sa plateasca taxele salariale ale lui, in baza CIM pe perioada lunii aprilie...
unde merge?
in baza a carui document merge la ghiseu?
Ma puteti ajuta cu detalii?
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:51, 22 Mai 2017
Da, Raiffeisen cere si certificat de grefa. Acesta este referitor la dosarul de infiintare a asociatiei de proprietari. Cum s-ar zice, dovediti bancii, prin acest certificat de grefa, ca inca mai functionati ca persoana juridica.

Mergeti la judecatorie, completati o cerere, vi se da un bon de inregistrare si intr-o zi, doua, va duceti si ridicati acest certificat de grefa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales al asociatiilor de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La înființarea asociației de proprietari (transformata din asociației de locatari printr-o încheiere civila a Judecătoriei municipale) și ulterior, la ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari dumitru suiu dumitru suiu Buna seara . Am o problema in care am nevoie de ajutor specializat : * s-a organizat o adunare generala ordinara intr-o asociate de proprietari in martie ... (vezi toată discuția)
Schimbare specimen semnatura presedinte asoc.proprietari dan61 dan61 De cand sunt administrator am schimbat doi presedinti,cu primul am fost la banca si pe baza procesului verbal al adunarii gen.s-a intocmit un pr.verbal de ... (vezi toată discuția)