avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pentru pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pentru pensie de intretinere

In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de intretinere Trebuie sa treaca un anumit timp sau poate merge imediat ce are conventia notariala? Care este procedura ?
Mergeţi la executor şi explicaţi-i situaţia.De ce să aşteptaţi 3 luni?
onorariul executorului este 10% din creanta + tva. si alte cheltuieli de executare. cautati de comun acord un executor...ieftin
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2017
asaofi, utilizator
Am inteles ca executorul nu vrea sa infiinteze poprirea decat dupa 3 luni.
da..ptr ca asa...ii merita lui deranjul vs. onorariul.
Mergeti la alt executor daca de la asta nu ati aflat nici de ce dupa 3 luni..
Bunuri nu aveti ?
In opinia mea, ati luat o hotarare gresita.
Veti plati aiurea si cheltuielile de executare ale astuia.
Puteti formula contestatie la executare pt a rezolva cu penalitatile puse aiurea de recuperatori, pt a diminua procentul popririi ,dat fiind faptul ca platiti pensie..
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa fac proprire ? doberv doberv am un angajat care are amenzi neplatite din 2003 si acum mi-a venit sa-i fac poprire pe salariu. pot invoca ceva ca sa nu fiu obligat ? e normal sa ma oblige ... (vezi toată discuția)