avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mutare copil din Polonia in Romania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mutare copil din Polonia in Romania

Buna seara,

Vreau si eu sa va intreb ceva, din pacate nu am gasit mai multe resurse la dispozitie, doar franturi.
As dori sa transfer un copil din Polonia in Romania. Copilul a terminat gradinita acolo si mama lui si eu dorim sa o aducem in Romania de tot dar ea nu stie nici limba romana si nici engleza, doar poloneza.
Initial normal ca ne-am gandit la o scoala poloneza dar nu am gasit in Bucuresti nimic de acest fel.
Cum putem proceda, statul pe bara o perioada pana invata bine romana, sau poate fi ajutata de cineva direct la scoala? (am inteles ca ar fi o lege europeana similara cu ce am zis aici)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: razvanmatei , utilizator 19:47, 18 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cu doua cetatenii in caz de divort tocsicoc tocsicoc Buna ziua, sunt casatorit cu un doamna din Polonia. Casatoria a avut loc in Romania. In urma casatoriei avem un copil, nascut in romania. La presiunea sotiei, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in polonia cerica2007 cerica2007 Buna seara.O firma belgiana,care are punct de lucru in Romania,m-a recrutat pt o angajare in Belgia, dar deoarece are pc de lucru si in Polonia,doreste ca, CM ... (vezi toată discuția)
Revenire in romania cu copil minor nascut in italia GABRIELA TARAS GABRIELA TARAS Buna ziua! Sora mea a locuit cu partenerul (italian) in concubinaj 9 ani,cei doi au o fetita de 7 ani acum,insa sora mea nu mai doreste sa traiasca cu acesta, ... (vezi toată discuția)