avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz de raspuns la contestatia listei de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz de raspuns la contestatia listei de intretinere de la bloc

Va rog nu mutati acest subiect in sectiunea Asociatii de proprietari intrucat nu are legatura.

As dori sa stiu ce actiune se poate face in justitie pentru a obliga pe presedintele asociatiei de proprietari sa raspunda la contestatie lista intretinere la bloc.
De ani de zile el refuza si mi se pun in carca tot felul de sume pe care nu le pot in vreun fel ataca.
De asemenea as dori sa stiu daca protectia consumatorului sau alta institutie de stat poate interveni in a pune la punct aruncarea de sume fara explicatie in spinarea mea. Si eu de fapt sunt un consumator in relatia cu serviciile furnizate asociatiei de proprietari.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 12:10, 29 Septembrie 2017
Puteti formula actiune in instanta cu obligatia de a face
Autoritatea pentru protectia consumatorului nu detine autoritatea si competenta sa se implice in solutionarea diferendelor si litigiilor generate intre membrii proprietari in imobilele de locuit in comun
Pentru clarificare temeinicie impunere sume de catre asociatia de proprietari ,puteti sesiza oficial in temeiul disp art 55 L nr 230/2007 serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie,care poate exercita control asupra activitatii financiar contabile a asociatiei ce proprietari
Mai puteti afla temeinicia impunerii sumelor,inclusiv contractand in nume personal expertiza financiar contabila prin expert CECCAR,cu care puteti negocia obiectivele expertizei,perioada de verificare-1-3 ani cat si valoarea de plata expertiza
Succes !
Serviciul din primarie nu le face nimic. Cu acel serviciu ce se poate face sa fie trasi la raspundere ca nu isi fac treaba de serviciu? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 35 c.pc mimi56_manolescu mimi56_manolescu Pot introduce o acțiune in justiție pe acest articol de lege , daca vreau sa-mi platesc restantele catre asoc.de propietari , Am avut un proces Pretentii ... (vezi toată discuția)
Audit pentru asociatia de proprietari little_30devil little_30devil Buna seara, O parte din locatari vrem sa se efectueze un audit la asociatia blocului nostru. Functionam fara cenzor de 2 ani, administratorul este angajat ... (vezi toată discuția)
Proasta administrare a banilor si distrugerea imobilului cu buna stinta suspect de furt Tarnita Alexandru Tarnita Alexandru Locuesc in Timisoara si administratorul si presedinta care a fost aleasa de dinsul isi bat cu buna stinta joc de blocul an care locuesc ... (vezi toată discuția)