avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Art 35 C.PC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Art 35 C.PC

Pot introduce o acțiune in justiție pe acest articol de lege , daca vreau sa-mi platesc restantele catre asoc.de propietari ,
Am avut un proces Pretentii pe care l -am cîștigat. Proces in care ceream sa-mi restituie asoc.de prop.suma ce am platit-o si nu am datorat-o .,
Am anunțat asoc.de prop.prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ca nu mai platesc daca continua sa ma încarce ilegal la plata .
Acum am o restanta mare , asoc.nu a vrut sa-mi trimita listele cu plata utilităților, mențin aceleași calcule la pierderi apa pe suprafața utila nu pe numar de persoane . Menționez ca apart.meu este gol de 8 ani.
Vreau sa știu daca pot face acțiunea pe acest articol de lege , in care cer expertiza Jud.contabila care sa calculeze legal suma restanta si evident sa platesc..
Mulțumesc mult .
Cel mai recent răspuns: mimi56_manolescu , utilizator 22:32, 8 Martie 2018
Nu are legatura art 35 CPC care se refera la Constatarea existenţei sau inexistenţei unui drept

Cel care are interes poate să ceară constatarea existenţei sau inexistenţei unui drept. Cererea nu poate fi primită dacă partea poate cere realizarea dreptului pe orice altă cale prevăzută de lege.

cu interesul dv de a va achita restantele catre asociatia de proprietari
Daca ati avut litigiu cu asociatia de proprietari in care instanta de judecata a dispus hotarare definitiva favorabila dv,pentru executarea acesteia va revenea dreptul sa concretizati hotararea instantei fie amiabil,fie prin executor judecatoresc responsabil teritorial
Orice actiune in instanta implica un timp de solutionare mare
Puteti clarifica temeinicia si legalitatea impunerilor contractand in nume personal expertiza financiar contabila prin expert CECCAR,cu care puteti negocia obiectivele,perioada cat si costul expertizei
Daca rezultatul expertizei va este favorabil va puteti adresa direct instantei de judecata
Succes !
Ce faci , cind administratorul nu accepta ca expertul contabil sa-l controleze, folosind diferite tertipuri.?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza jud.contabila a veniturilor si cheltuielilor asoc.de prop. mimi56_manolescu mimi56_manolescu As vrea sa știu , daca am dreptul sa cer in instanța o expertiza Jud.contabila a veniturilor si cheltuielilor asoc.de prop.a care-i membra sint . (vezi toată discuția)
Datornic asoc.de prop. mimi56_manolescu mimi56_manolescu Ce acțiune pot introduce in instanța care sa-mi permită o expertiza Jud.contabila care sa stabilească legal cit datorez asoc .de prop. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Acțiune in instanța ca sa-mi platesc restantele mimi56_manolescu mimi56_manolescu Am avut un proces impotriva asoc.de prop.,, Pretentii\" , l -am cîștigat. Dar am rămas cu datorii din 2014 pt.ca am refuzat sa mai platesc. Am trimis ... (vezi toată discuția)