Am avut un proces impotriva asoc.de prop.,, Pretentii" , l -am cîștigat. Dar am rămas cu datorii din 2014 pt.ca am refuzat sa mai platesc.
Am trimis scrisoare cu confirmare de primire in care am înștiințat asoc.ca nu mai platesc pt.ca ma încarcă la plata
Am trimis cerere ( am numar de înregistrare ,in care am cerut sa-mi calculeze restantele fara penalitati, mai ales ca asoc.nu a fost penalizata de furnizori.
Am trimis cerere ( am numar de înregistrare , ) acum 2 luni , in care am cerut listele cu plata utilităților di August 2014 si pina in prezent , pt. a-mi calcula restantele.
Nu am primit nici un raspuns de la asoc.de prop.asa cum nu am primit niciodata vreun raspuns .
Specific , in apart.nu locuieste nimeni din 2010 , iar eu nu sint in tara .
Avocatii pe care I -am contactât ,au spus ça nu-mi pot face o actiunea in instanta , pt.ca nu au nici o dovada ça sint incarcata la plata
Ce poate face un propietari care vrea sa se ceara o expertiza jud.contabila din care sa exact suma pe care o reiasa am de platit i
"Ce poate face un propietari care vrea sa se ceara o expertiza jud.contabila din care sa exact suma pe care o reiasa am de platit i"
Poate sa ceara o expertiza contabila judiciara sau extrajudiciara.
Ori asociatia incaseaza penalizari restantierilor - daca furnizorii pun penalizari,ori se calculeaza 0,2%/zi.Depinde cum este trecut in statut.Majoritatea au 0.2 pe zi.
Este aberant sa pui penalitatile furnizorilor la plata restantierilor...care oricum nu platesc ...si sa se ajunga la sistarea utilitatilor.
Art 35 c.pc
mimi56_manolescu
Pot introduce o acțiune in justiție pe acest articol de lege , daca vreau sa-mi platesc restantele catre asoc.de propietari ,
Am avut un proces Pretentii ... (vezi toată discuția)