avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... faliment,somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

faliment,somaj

Societatea la care lucrez este in pragul falimentului si in aceste conditii as dori sa stiu si eu daca noi,angajatii ramasi,vom mai beneficia de somaj.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 22 Septembrie 2009
da, intrucat falimentul nu este din vina dvs
Raspunsul este afirmativ indiferent din ce cauze da faliment societatea.
1. Angajatorul trebuie sa concedieze pe toata lumea cu art.65 din Codul muncii.
2. Daca nu o face angajtorul o face lichidatorul judiciar care administreaza unitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca lucrez la o firma care este in prag de faliment pot beneficia de somaj? popa larisa popa larisa lucrez la o firma particulara de 16 ani si acum nu mai merge este in prag de faliment si ne pune sa ne dam demisia e normal de ce nu avem drept de somaj atata ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de catre lichidator roxi1379 roxi1379 Buna ziua, firma la care lucrez a declansat procedura de faliment. Eu sunt angajata la ei de 1 an si jumatate si in acest timp am ramas insarcinata. Conform ... (vezi toată discuția)
Insolventa si faliment ContSters273913 ContSters273913 Buna, in cazul in care o societate comerciala intra in insolventa, urmand a fi pronuntata si falimentul, ce obligatii si drepturi revin angajatiilor acestei ... (vezi toată discuția)