avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... clasarea cauzei penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

clasarea cauzei penale

Buna ziua.daca am primit o adresa de la procuror pentru clasarea cauzei penale ,eu fiind invinuit in dosar sub aspectul infractiunii de instigare la comiterea unui fals intelectual,pot dupa perioada de 20 de zile in care denuntatorul poate formula o noua plangere,sa formulez eu o actiune avand ca obiect denuntul calomnios si inducerea in eroare a organelor de cercetare penala.,cerand si daune morale
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 12:15, 30 Mai 2017
Buna ziua!

Sigur ca puteti, daca chiar a fost vorba de o inducere in eroare.

Cu stima.
buna ziua.in concret este vorba despre o infractiune fara infractor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri sub semnatura privata - plangere neintemeiata CarmendiaDinu CarmendiaDinu Buna ziua, in primul rand imi cer scuze pentru greseala de ortografie din titlu! in al doilea rand as avea rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, in ... (vezi toată discuția)
Hartuire si calomnie- daune morale si materiale? byadya byadya Buna seara ,am o matusa cu care suntem in conflict , avand numeroase procese in civil si penal.In 2014 a inceput urmarirea penala impotriva sotului ei dupa ce ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata pentru calomnie? ContSters354680 ContSters354680 buna ziua , am fost data la politie pentru un furt de 1.000E din poseta colegei de sericiu.Acuma am primit hartii de la judecatorie cum ca nu au dovezi pentru ... (vezi toată discuția)