avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

platesc 200 pensie + 300 din urma egal 500 pe luna ,dar ea vrea tot si nu am de unde tot ma poate da in consemn la frontiera ?
nu. dar va poate da dupa frontiera.
adica sa nu mai ies din tara ?
Puteti iesi din tara fara restrictie.
Important e sa platiti constant cat puteti.
A fi dat in consemn la frontiera nu inseamna a nu va lasa sa iesiti din tara,ci a fi verificat si trimise datele iesirii si intrarii dumneavoastra in tara in dosarul neplatii alimentare de fiecare data. Presupun ca s.a deschis un dosar penal pe numele dumneavoastra daca s.a ajuns pana aici.Daca sunteti condamnat atunci intr.o zi o sa aveti surpriza sa fiti incatusat pe aeroport (cunosc un caz) sau retinut (depinde si de condamnare. Daca mama copilului d.voastra face dovada ca nu a.ti achitat pensia alimentara cu toate ca aveati venituri e de rau,parerea mea....Depinde si cat aveti de platit din urma,cu cat achitati mai mult si mai repede (sa pastrati chitantele) cu atat mai bine pt d.voastra.
Stimate user...ceea ce am spus este ca puteti pleca atata vreme cat printr-un proces penal nu vi s-a ingradit acest drept. Pe de alta parte oligatia dvoastra la intretinere va putea fi urmarita...oriunde va veti afla.

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere - plangere penala geoanna geoanna Buna ziua! Am depus o plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere - peste 2 luni se implinesc 2 ani.Tatal copilului nu este in tara,nu i.au gasit ... (vezi toată discuția)
Ce acte ii trebuie unui minor pentru a trece granita Elena Mitru Elena Mitru Buna ziua.Mama mea a fost intr.o relatie de concubinaj cu un barbat acum 16 ani si 10 luni din care a rezultat fratele meu,fiind recunoscut pe numele lui,insa ... (vezi toată discuția)
Despre autoritate părintească Gabriela mka Gabriela mka Bună! Am o fetita de 4 ani și 8 luni făcută cu unu cu care nu mai sunt acum. La 1 an și ceva al fetei el a decis sa plece în alta tara, asta prin 2017, ... (vezi toată discuția)