avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

platesc 200 pensie + 300 din urma egal 500 pe luna ,dar ea vrea tot si nu am de unde tot ma poate da in consemn la frontiera ?
Nu aveți probleme, puteți pleca din țară.
Bine punctat! Obligatia intretinerii este urmarita indiferent unde s.ar afla.Sunt multi parinti care au dat bir cu fugitii prin tarile calde si au sperat ca nu vor fi gasiti.Zilele trecute o prietena a fost instiintata de o institutie din Germania ca l.au gasit pe tatal copilului ei.Politia germana i.a adus aminte domnului ca nu a mai platit pensia de intretinere de aproape 2 ani.Fiind in UE e doar o procedura sa fie executat silit in strainatate,ai nevoie doar de un certificat ce il primesti in 2/3 luni.
Asta si fac platesc constant dar faptul ca vrea mai mult banuiesc ca ea nu lucreaza ,oricum cat am fost impreuna nu a lucrat decat cateva luni cu contract adica doua luni restul la negru si in 3 ani cat am stat impreuna a schimbat nenumarate servicii fara contract de munca normal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere - plangere penala geoanna geoanna Buna ziua! Am depus o plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere - peste 2 luni se implinesc 2 ani.Tatal copilului nu este in tara,nu i.au gasit ... (vezi toată discuția)
Ce acte ii trebuie unui minor pentru a trece granita Elena Mitru Elena Mitru Buna ziua.Mama mea a fost intr.o relatie de concubinaj cu un barbat acum 16 ani si 10 luni din care a rezultat fratele meu,fiind recunoscut pe numele lui,insa ... (vezi toată discuția)
Despre autoritate părintească Gabriela mka Gabriela mka Bună! Am o fetita de 4 ani și 8 luni făcută cu unu cu care nu mai sunt acum. La 1 an și ceva al fetei el a decis sa plece în alta tara, asta prin 2017, ... (vezi toată discuția)