avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Arest la domiciliu - conditii vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Arest la domiciliu - conditii vizita minor

Un om aflat in arest la domiciliu poate sa-si primeasca copilul in vizita? Sunt divortata de tatal copilului, am aflat ca el e in arest la domiciliu dar vrea sa-i duc copilul in vizita si sa stea in weekend la el. Are voie? Eu sincer nu sunt de acord.
Cel mai recent răspuns: mamazzz , utilizator 09:36, 23 Mai 2017
Consumul de droguri e unul dintre motivele pentru care puteti obtine autoritate parinteasca exclusiva. Daca doriti si socotiti in interesul copilului, adresati-va cu o astfel de cerere judecatoriei de care apartineti.
Daca tatal nu are program, nu aveti obligatia de a-i duce copilul.
Daca omul sta singur in casa, si are arest la domiciliu, nu-i puteti lasa copilul, caci ce se intampla daca, de exemplu, copilul se accidenteaza sau i se face rau? caci tatal nu poate iesi din casa spre a-l duce la medic.
Situatia este cam incerta, sincer nici nu stiu ce sa mai cred, eu oricum sunt terminata psihic ca tatal copilului meu, care ar fi trebuit sa fie un exemplu, a ajuns sa aiba asemenea probleme. (comportament care a dus la astfel de probleme).
Eu vroiam sa stiu daca legal poate interactiona cu persoane care nu locuiesc permanent cu el.
In fine, e el destul de distrus acum si nu vreau sa-l distrug si mai mult cu procese de custodie...De locuit nu locuieste singur, e cu parintii lui care-l sustin maxim in tot ceea ce face si care ma gasesc pe mine tap ispasitor pentru toate prostiile lui desi suntem divortati de 2 ani si ne vedem foarte rar.
Probabil ca timpul le va rezolva pe toate, Copilul meu trebuie sa-si traiasca copilaria nu sa fie traumatizat de greselile parintilor.
Multumesc din suflet pentru ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna anissia anissia Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca tatal vine sa ia copilul la el pentru 2 zile , nu ar trebui sa imi spuna si adresa la care va locui cu copilul? Sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizitare lidiaddd lidiaddd Buna ziua, minor nascut in 2009 dintr o relatie de concubinaj !,Tata infractor si angrenat intr o alta relatie.Mama afla adevarul dupa nasterea copilului ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil Cristina Paula Cristina Paula Se poate incredinta copilul unui fost detinut,inchis pt talharie ce a si recidivat intre timp insa fara privare de libertate, a fost ani buni dependent de ... (vezi toată discuția)