avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere pasaport romanesc de catre cetatean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere pasaport romanesc de catre cetatean marocan

Buna ziua, sunt casatorita in Italia de 4 ani cu cetatean marocan. In urma casatoriei a obtinut permisul di soggiorno valabil 5 ani. In cè conditii poate obtine pasaportul romanesc? Putem calatori impreuna in M Britanie si ce documente sunt necesare.Multumesc !!
Pentru a obtine pasaport romanesc trebuie ca mai intai sa fie cetatean roman. Dar asta nu merge asa de repede ci doar dupa 5 ani de stat in Romania.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - casatorie cu cetatean marocan mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Sora mea se afla momentan in Italia. Ea vrea sa se casatoreasca cu un marocan (aflat si el in Italia) in Romania. Intrebarea este: daca vin in ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte cetatean strain catalindumitrele catalindumitrele buna seara sora sotiei mele s-a casatorit cu un cetatean din Maroc. Ei locuiesc in Italia. Ar dori sa obtina acte pentru sotul ei de Romania. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)