avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla informatii despre un teren?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla informatii despre un teren?

Cum pot afla informatii despre un teren intravilan, adica cine a fost proprietarul in trecut si in prezent. Nu pot sa ma deplasez la anumite institutii pentru ca nu sunt in Romania. Nu am decat o adresa si atat, nu numar de carte funciara sau ce mai trebuie. Precizez ca este vorba de terenul unde parintii mei au casa.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:33, 22 Mai 2017
Puteți cere un extras de carte funciară. De asemenea, având în vedere interesul, puteți solicita în numele părinților istoricul de carte funciară.
Puteți face demersuri printr-un avocat la Cartea Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)
Interdictie de construire pe un teren intravilan, desi nu este inscrisă in cartea funciara. MirunaCostea MirunaCostea As dori sa fiu informată cu privire la soluționarea unei probleme. Detin un teren intravilan pe raza Com. 1 Decembrie si am solicitat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren extravilan MadalinaDenisa MadalinaDenisa Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu care este procedura pentru a putea afla numele unui proprietar de teren extravilan, in conditiile in care pentru ... (vezi toată discuția)