salut!!! Avem o cerere depusa in baza legii 10 din 2001 si primaria capitalei ne tot amana solutionarea dosarului si redactarea hotararii de despagubire de vreo 3 ani.
Ideea este urmatoarea. In 2007 am fost instiintati ca dosarul a fost inaintat spre solutionare comisiei pentru aplicarea legii 10. In 2008 luna 03 primaria ne anunta ca dosarul a fost analizat de comisie si solutionat in data de 21.11.2007 urmand a fi trimis spre redactare si emiterea Dispozitiei Primarului General. Luna 07.2008 in urma uniei sesizari facuta de noi, ni s-a transmis ca dosarul a fost solutionat in data de 22.04.2008, urmand a se redacta si emite dispozitia primarului general. In data de 10.10.2008 primaria ne instiinteaza ca dosarul a fost solutionat de comisie in data de 07.08.2008 urmand a se emite dispozitia primarului general. Si ultima, #-o asta e cea mai tare, 15.07.2009 primaria capitalei, in urma unei adrese, ne raspunde ca dosarul a fost inaintat spre reanalizare comisiei pentru aplicarea legii 10/2001, in data de 10.10.2008, insa pana la aceasta data dosarul nu a fost solutionat.
Deci, dupa trei raspunsuri afirmative, in care ni se spune ca dosarul a fost soultionat (fiecare dintre ele la o alta data, sa inteleg ca a fost solutionat de trei ori, consecutiv, cu acelassi rezultat), primim o a patra in care ne informeaza ca dosarul a fost triimis spre reanalizare =D>??????????????????????????????????
Nu mai inteleg nimic. Desi incerc si imi bat capul de cateva luni, nici la primarie nici in stanga, nici in dreapta.
Intrebarea mea este cum fac sa ii dau in judecata, sa obtin o hotarare judecatoreasaca, sa pot trece de faza cu primaria, deoarece am impresia ca ma va duce cu zaharelul mult si bine.
Dupa cate stiu pe "obligatia de a face" nu ii pot chema in judecata, deoarece oamenii s-au pronuntat, in sensul ca dosarul inca este in lucru.
Mersi frumos!!!!!
Cel mai recent răspuns:
adagalos , utilizator
06:46, 4 Mai 2010