Doresc sa cumpar o garsoniera. Toate bune cu vanzatorul. Pentru acte, trebuie adeverinta ca garsoniera nu are datorii la intretinere. Vreau sa ma adresez Presedintelui. Exista o persoana care declara ca are stampila dar nu este Presedinte iar presedinte nu mai este de 5 ani. acte bloc nu sunt. Ma trimite la Administrator. Administrator este o firma. Persoana care incaseaza cere plata pe 2 luni a intretinerii prezumtive de la propietar. OK nu e problema. Nu e problema nici ca ne chiama cand azi cand maine , ba la sediul firmei ba pe strada .....Intrebare: Cum pot afla daca exista in acte Presedinte. Daca exista asociatie Propietari ca nu am cum sa aflu de la persoane din bloc( nu stiu nici ele). Am intrebat de cadastru bloc. Raspunsul : ??? asta este. Am intrebat in ce an a fost construit? raspunsul haios de altfel: l-au facut rusii in 77.
Vreau un sfat de la dvs va rog
Cu stima
Pentru o tranzactie intr-un bloc de locuinte nu trebuie cadastrul condominiului, ci al apartamentului.
Ar fi necesar acesta, daca s-ar vinde tot blocul o data, ceea ce nu e posibil.
Nu am spus ca este necesar (nu este). Doar am precizat la ce facea referire userul.
Acesta este necesar cand se autorizeaza lucrari la imobil - ex: mansardare; montare panouri publicitare etc.