avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cumpar garsoniera si nu exista Presedinte bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cumpar garsoniera si nu exista Presedinte bloc

Doresc sa cumpar o garsoniera. Toate bune cu vanzatorul. Pentru acte, trebuie adeverinta ca garsoniera nu are datorii la intretinere. Vreau sa ma adresez Presedintelui. Exista o persoana care declara ca are stampila dar nu este Presedinte iar presedinte nu mai este de 5 ani. acte bloc nu sunt. Ma trimite la Administrator. Administrator este o firma. Persoana care incaseaza cere plata pe 2 luni a intretinerii prezumtive de la propietar. OK nu e problema. Nu e problema nici ca ne chiama cand azi cand maine , ba la sediul firmei ba pe strada .....Intrebare: Cum pot afla daca exista in acte Presedinte. Daca exista asociatie Propietari ca nu am cum sa aflu de la persoane din bloc( nu stiu nici ele). Am intrebat de cadastru bloc. Raspunsul : ??? asta este. Am intrebat in ce an a fost construit? raspunsul haios de altfel: l-au facut rusii in 77.
Vreau un sfat de la dvs va rog
Cu stima
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 12:56, 25 Septembrie 2009
Era vorba de cadastrul blocului nu de cel al apartamentului. Responsabil pentru acesta este CE al AP.
Pentru o tranzactie intr-un bloc de locuinte nu trebuie cadastrul condominiului, ci al apartamentului.
Ar fi necesar acesta, daca s-ar vinde tot blocul o data, ceea ce nu e posibil.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
elga50, moderator
Nu am spus ca este necesar (nu este). Doar am precizat la ce facea referire userul.
Acesta este necesar cand se autorizeaza lucrari la imobil - ex: mansardare; montare panouri publicitare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste cadastrul blocului ContSters180748 ContSters180748 Buna seara, Ma confrut cu urmatoarea situatie: Am cumparat o garsoniera, iar vanzatoarea a trebuit sa faca pe langa cadastrul imobilului si cadastrul ... (vezi toată discuția)
Greseala mare la cartea funciara neleny71 neleny71 am cumparat o casa in 1996 ,si am inregistrat-o la fosta judecatorie a sect 2 in registrul de transcriptiuni cu uzufruct viager.In iunie 2006 propietara s-a ... (vezi toată discuția)
Este cumva fals in acte? mihaelapohoata mihaelapohoata Sunt administrator la o asociatie de proprietari. Ieri a venit o proprietara sa ii dau adeverinta pt vanzare ap. Cum nu a vrut sa achite nici luna in curs, ... (vezi toată discuția)