avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contractul de asigurare sociala si dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contractul de asigurare sociala si dreptul la somaj

Buna ziua,
Eu am un Contract de asigurare cu Casa de pensii.
As dori sa stiu daca am dreptul la o indemnizatie de somaj in cazul in care doresc sa reziliez contractul si ce obligatii imi revin.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 23 Mai 2017
In aceste conditii, nu veti beneficia de somja.

Contractul de asigurare incheiat cu Casa de pensii va confera numai stagiu de cotizare pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire amy83 amy83 Nu am carte de munca si mi-am incheiat un contract cu casa de pensii si asigurari sociale, prin care voi plati lunar 29% din salariul minim pe economie (adica ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am incheiat contract de munca partial ( 2 ore).Va rog sa-mi spuneti ,daca, pentru vechime in munca completa, trebuie sa inchei si un contract de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de concediu medical si concediu prenatal si postnatal si categoriile de persoane care pot incheia contract de asigurari sociale ioan-s ioan-s Buna seara! As dori cateva lamuriri referitoare la conditiile de a beneficia de concediu medical, concediu postnatal si prenatal, dar si indemnizatie ... (vezi toată discuția)