avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura de reparatii receptionata fara constatarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura de reparatii receptionata fara constatarea finalizarii reparatiilor

Buna ziua.
Eu locuiesc la mansarda unui bloc an constructie 2013 si la inceputul lunii februarie am fost la administrator si am sesizat faptul ca un jgheab a cazut in curtea vecinilor si celalalt sta sa cada. In cele din urma in saptamana 2-8 aprilie firma domnului dezvoltator a venit si a reparat la niste jgheaburi dar fix la cele cu pricina nu. Administratorul a dat cu subsemnatul , dupa ce a tras el o privire de jos si a spus ca reparatia e gata ( asta fiind vineri 7 aprilie ) . In data de 11 aprilie m-am intalnit cu administratorul si l-am intrebat cand vor termina muncitorii reparatia. Administratorul a inceput sa ma certe spunand :" De ce nu i-am spus ca nu au reparat si la mine ca el a semnat deja ca lucrarea e gata ". Dupa ce s-a calmat m-a asigurat ca vor veni sa repare si la mine . Nici pana in ziua de azi nu a venit nimeni sa repare acele jgheaburi si de fiecare data cand intreb ma tot amana si imi spune ca vor veni.
Care este cadrul legal si ce variante imi ofera?
Va multumesc !
ce sa spun: rabdare.
Trebuie sa faceti o sesizare scrisa catre presedinte si comitetul executiv, trebuie sa va dea un raspuns scris in 7 zile.
Daca nu sunteti multumit de solutia data de catre ei, trebuie sa va adresati instantei pentru a obliga asociatia sa repare acel jgheab.
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia care detine competenta sa desfasoare acte si actiuni pentru asigurarea bunei functionari a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu sa reprezinte si sa apere interesele membrilor proprietari
Initial,sesizati oficial presedintele de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii jgheaburi cayena55 cayena55 Buna ziua.Locuiesc la parterul unui imobil.Din pacate de peste o jumătate de an jgheaburile de la scara noastră sunt defecte(parti lipsa) si din aceasta ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc cerneaadriana cerneaadriana este obligata asociatia de locatari sa mi repare acoperisul la ultimul etaj si casa scarii? cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Cerere reparatie acoperis mansarda Timcripe Timcripe Se poate va rog sa ma ajutati cu un model de cerere catre asociatia de proprietari/presedinte, pentru reparatia acoperisului mansardei, cerere care sa ... (vezi toată discuția)