avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz acordare concediu de odihnă in august
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz acordare concediu de odihnă in august

În fiecare an,aceeași problemă,deoarece vreau concediu în august,condiționat de serviciul soției,iar șeful nu vrea să mi -l acorde pentru motivul că vrea el să vin la muncă atunci, nu când vreau eu, cu toate că am găsit ceva înțelegere la colegi,el nu și nu că vrea el o rotație deși suntem 5 și putem lua 2 cu 2 in iulie și august.Menționez că lucrez in justiție și am dreptul la 30 zile lucrătoare,eu vreau minim 19 in august...să închidă sandramaua dacă nu se poate altfel,familia mea merită o vacanță împreună cred....mâine 25.05 se dă decizia cu planificarea iar eu probabil voi fi la muncă in august.Mai pot face ceva? Că e clar că nu am cu cine să mă înțeleg omenește și voi face scandal.
Cel mai recent răspuns: yasmiusti , utilizator 21:27, 24 Mai 2017
Efectuarea concediului de odihna se realizeaza in baza unei programari individuale stabilite de angajator cu consultarea salariatului.
Păi la consultare eu nu am avut nicio șansă,mi -a zis direct stai acasă in iulie,vii la muncă in august că așa vreau eu,nu contează aranjamentele cu colegii,cu ocazia asta i-a încurcat și pe alți 2.Rămâne să aplic variante hard,asta e.De plecat in vacanță tot plec,după 20 de ani la patron,credeam că am scăpat de mizeriile șefilor venind la stat,dar se pare că e mai rău.Să stea el in locul meu când voi sta la plajă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza concediul de odihna? Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Vreau sa stiu daca mi se poate refuza o cerere de concediu si pe ce considerente? Daca vreau sa imi iau concediu in luna iulie la cate zile am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna matei329 matei329 Salut. Am facut o cerere de concediu in urma cu 2 saptamani, pentru perioada 19-30 iulie. cererea sta pe biroul patronului exact cum am lasat-o. intr-o ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz bogdankkk bogdankkk Doresc sa va prezint situatia mea cu privire la vechiul loc de munca : Am lucrat la o companie timp de 8 luni.Acum o luna(iulie 2012) am cerut demisia ... (vezi toată discuția)