avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Termenul de apel expira pe 21 mai. Reclamanta a depus cererea de apel pe 19 mai. Paratul a depus si el apel pe 23. Numai era în termenul de 30 de zile de la comunicare. Instanta ii va respinde apelul? In cazul in care i s-a admis apelul pot sa depun contestatie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:40, 25 Mai 2017
Termenul de apel s-ar putea împlini în aceeași zi pentru ambele părți numai dacă ele ar fi primit în aceeași zi comunicarea sentinței. Dacă întradevăr este tardiv, atunci ...
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2017
romascanu, moderator
Puteti invoca tardivitatea dar, trebuie sa cunoasteti cu cu exactitate data comunicarii sentintei,puteti verifica la arhiva instantei data comunicarii sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invocare exceptie dumifilote dumifilote Cererea de chemare in judecata a fost formulata de mandatar. Pe baza certificatului de grefa s-a suspendat judecarea unei alte cauze, de revendicare ... (vezi toată discuția)
30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
Exceptie tardivitate apel bryan bryan Sunt la inceput ajutati-ma va rog NU mi s-a comunicat odata cu citatia si motivele apelului. La prima infatisare am cerut sa mi se inmaneze o copie dar ... (vezi toată discuția)