avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizita prin ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizita prin ordonanta presedintiala

Am obtinut dreptul de vizita printr-o ordonanta presedintiala si nu mi se respecta hotararea care mi s-a dat,ce pot face,unde ma pot adresa ?
Pe ce perioada este valabila ordonanta presedintiala,precizez ca am o cerere de reancredintare minor pe rolul judec. craiova
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mara 30 , utilizator 20:33, 27 Septembrie 2009
Nu.Momentan , exista o separatie in fapt a celor doi soti , drepturile cu privire la cresterea copilului nu sunt afectate.

Si pe perioada divortului veti putea pastra legatura cu propriul copil.
dar dupa divort imi mai pot vizita copilul ori de cate ori voi veni in tara? va spun asta fiindca incearca pe orice cale sa nu-mi arate copilul si sa dovedeasca faptul ca eu nu vreau sa-l mai vad
La divort solicitati dreptul de vizita al minorului. Si astfel , mama acestuia nu va poate interzice sa-l vedeti.
Intre timp pastrati-va dovezile ca i-ati virat bani si i-a ridicat.Va vor fi de ajutor ca probe in proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita minor Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In urma divortului ne-au fost incredintati mie fetita, iar fostei sotii baietelul. Fosta soie incalca repetat in mod voit programul de vizita in care sa preiau ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie mrcryss mrcryss buna seara as avea cateva intrebari legate de subiec. am divortat acum 3 ani. in urma casniciei a rezultat un baietel. acum fosta sotie sa recasatorit si ... (vezi toată discuția)