avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu in timpul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu in timpul divortului

Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie: am intentat divort si urmeaza evident sa se efectueze ancheta sociala. In timp va trebui sa duc copilul la parintii mei pt ca ei il vor creste. Sotul meu initial a fost de acord sa duc la parintii mei copilul (am nenumatare mesaje pe tema acordului sau), insa acum mu mai vrea. Il voi duce chiar impotriva vointei lui pt ca nu are cu cine sa stea la noi acasa. Ma va afecta asta la proces?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 15:13, 25 Mai 2017
Buna ziua,
Cu ce sa va afecteze? O sa incerce el sa arate cat sunteti de rea ca mama dar sa dea si solutia cine sa stea cu copilul.
Ma gandesc sa nu spuna ca am vrut sa il indepartez de copil. Insa nu asta este intentia mea. El poate vizita copilul de cate ori va vrea.
Doamnă, fiţi cu mare băgare de seamă ce susţineţi.Scriaţi mai sus că părinţii dvs. vor creşte copilul. Ori în creşterea copiilor, prioritate au părinţii. Dvs. trebuie să demonstraţi doar ajutorul părinţilor dvs. , adică dvs. creşteţi copilul, dar ei vă susţin şi ajută, cât timp sunteţi la serviciu.
Presupun că şi dvs. vă mutaţi la părinţi, sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului ContSters192905 ContSters192905 Sunt in divort,a treia infatisare,la primele doua sotul nu sa prezentat,acum la a treia sia bagat avocat,strict pt custodia copilului care este minor si are ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului angry angry Buna ziua.Sunt tatal unui copil de 3 ani si 7 luni.Acum cateva zile s-a pronuntat decizia divortului si a custodiei copilului.Divortul s-a finalizat,iar ... (vezi toată discuția)
Program vizitare copil 1 an si 5 luni? Ioann9090 Ioann9090 Buna ziua, Eu si sotia nu ne mai intelegem si as vrea sa divortez. Avem un copil de 1 an si 5 luni cu care as vrea sa obtin cat mai mult timp in urma ... (vezi toată discuția)