Va rog sa-mi spune-ti in ce conditii procuratura aproba cererea in care se solicita eliberarea unui desfasurator al apelurilor primite pe telefon,in conditiile in care de 4-5 luni de zile primesc sute de apeluri cu nr ascuns(am convingerea ca provin de pe un nr cu abonament) si sute de mesaje insultatoare,cu continut obscen de pe mai multe cartele telefonice. Am banuieli privind persoana care imi face acest lucru.Mi se spune ca politia nu este in masura sa solicite o astfel de cerere catre compania de telefonie ci numai procuratura.
vreau sa ma ajuttati cu o problema in urma cu 8 zile eram la munca sunt taximetrist ..mi sa dat o comanda de la dispecerat sa iau 4 persoane dintrun anumit loc am luat acele persoane leam plimbat in jur de 35 40 de ron ...dupa care ei miau adresat o intrebare daca nu stiu unde is pot gasi niste ``fete`` pt distractie eu leam zis ca de obicei ele stau a drum si ca as sty pe cineva intrun final am gast o persoana 2 dintre eisau dat jos au negociat cu fata aeea dupa care mau rugat sa i duc la ei acasa inpreuna cu fata si sai astept 15 min ca imi da suma de 20 d ron pt ca astept atat am fost deacord iam dus acasa la ei dupoa vreau 10 minute unu din ei a iesit uc lopata la mine ca sparge masina ca de aici nu mai pleca nimeni etc ..dupa carew au mai urcat 2 ei mai tinut acolo si p mine si p fata aia de la 22 pana la 0:30 amenintandune incontinu intrun monent unul din ei sa repezit cu o pitra si mia dat in nas si mia sustras suma de 80 d ron din amsina am depus plangerea am fost la , legist mi sa acordat 12-14 zile de ingrijiri miau spart nasul si de atunci nu mai stiu decat ce mia zis politistul ca lear fi zis ei ca eu sunt pestele fetei si ca eu iam fortat sa o ia in masina ceea ce mi se pare absurd sa imi raspunda un politist la intrebarea mea : ce e cu cazul meu ..mentionez ca eu am pretentia sa mi se inapoieze tot ce am clehtuit plus daune morale vreau sa va intreb daca pot obtine asta si de ce nu sunt nu toti dar macar ala ce mia luat bani in arest preventiv ca E TALHARIE CLARA ca bani iam dovedit ca i aveam in masina ..in urma raportului sofer ce lam scos de la ceasu din taxi
laurentiu25,
soituatie delicata ,care este confuz prezentata.
Din mentiunile dvs ,ar exista elemente pentru incadrarea infractiunilor de sechestrare de persoane (de la 22 pan la 0:30),talharie,lovire sau alte violente,vatamare corporala.
Care este solutia fata de plangerea formulata la politie?
Recuperarea sumelor ,eventual daune morale nu pot fi solicitate decat in cadrul unei actiuni foemulate impotriva celor 4 persoane;nu este obligatoriu daca solicitati ,instanta sa va si acorde daune morale.
Reveniti cu precizari referitor la stadiul/concluziile politiei la plangerea formulata de catre dvs