avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aparator (avocat) angajat prin contract, nu se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aparator (avocat) angajat prin contract, nu se prezinta la proces

Am fost parte intr-un poces de recurs(1 termen). Am angajat un avocat sa ma reprezinte la proces(intimpinare si reprezentare la termenul respectiv). M-am prezentat la termen ( cu toate ca imi spusese la telefon ca nu este nevoie sa fiu in sala , pentru ca o sa fie el). Inainte de inceperea sedintei, mi-a spus ca mai bine sa ies din sala , pt. a evita stresul...ceea ce am si facut. Intre timp el a parasit sala de judecata , revenind dupa judecarea cauzei si depunind chitanta onorariului din contract. Intrebarea mea este daca pot sa-l trag la raspundere si cuim?
Nu cred ca avocatul dvs a fugit de proces ,mai degraba a fost nevoit sa plece la alta instanta/cauza pe care o avea in acelasi timp si probabil nu a revenit in timp util pt a raspunde atunci cand s-a judecat procesul dvs.Daca dosarul a ramas in pronuntare solicitati-i sa depuna urgent concluzii scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege reglementeaza modalitatea de judecata in sala, prezentarea avocatilor, samd ? bms bms maine intru in sala pt un client, speta e urmatoarea: cu 2 termene in urma judecatoarea mi-a aprobat o contraexpertiza tehnica pe care am contestat-o, cu ... (vezi toată discuția)
Cum se depun actele la dosar? dogarudobra dogarudobra se depun numai prin intermediul registraturii si in timpul sedintei de judecata la termen? dosarul se judecase,termene cu sedinte publice nu au mai fost cum ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise Samulea Samulea Buna ziua In cadrul unui proces incheiat recent am solicitat instantei sa imi acorde dreptul de a depune concluzii scrise, solicitare acceptata in cadrul ... (vezi toată discuția)