Am fost parte intr-un poces de recurs(1 termen). Am angajat un avocat sa ma reprezinte la proces(intimpinare si reprezentare la termenul respectiv). M-am prezentat la termen ( cu toate ca imi spusese la telefon ca nu este nevoie sa fiu in sala , pentru ca o sa fie el). Inainte de inceperea sedintei, mi-a spus ca mai bine sa ies din sala , pt. a evita stresul...ceea ce am si facut. Intre timp el a parasit sala de judecata , revenind dupa judecarea cauzei si depunind chitanta onorariului din contract. Intrebarea mea este daca pot sa-l trag la raspundere si cuim?
Nu cred ca avocatul dvs a fugit de proces ,mai degraba a fost nevoit sa plece la alta instanta/cauza pe care o avea in acelasi timp si probabil nu a revenit in timp util pt a raspunde atunci cand s-a judecat procesul dvs.Daca dosarul a ramas in pronuntare solicitati-i sa depuna urgent concluzii scrise.
Concluzii scrise
Samulea
Buna ziua
In cadrul unui proces incheiat recent am solicitat instantei sa imi acorde dreptul de a depune concluzii scrise, solicitare acceptata in cadrul ... (vezi toată discuția)