Buna seara ,
Am dat împrumut o suma mare de bani in urma cu 10 ani printr-un act notarial im care beneficiarul împrumutului a pus ca si garantie casa dintr-o locatiliate destul de îndepărtată. Anii au trecut , persoana mi-a restituit o parte din bani , dar nu totii . Am mers la un Executor, am facut demersurile necesare si nimic . Casa a fost evaluată de un prieten de-al executorului la un pret exorbitant dpmdv . Toate cheltuielile le-am suportat eu , urmand sa primesc banii ulterior cand imi este restituit tot împrumutul . Am foat chemată la licitații dar nu venea nimeni , uneori nici datornici Executorul mi-a spus ca nu am voie sa gasesc clienti . Ai trecut 10 ani de atunci si am ajuns sa cred ca nu imi mai pot recupera banii ? Am nevoie de un sfat ... Ce este de facut?
Multumesc frumos!
Imprumut notarial
Silviu89
Buna ziua,
Am facut un imprumut notarial pe o suma de bani cu un \\"prieten\\" de servici, (eu creditor, el debitor) in contract nu este trecut nici un fel ... (vezi toată discuția)
Litigiu
roxana_dandica
Buna ziua,
As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ...
O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)