avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot sa obtain o carry de identitate provizorie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot sa obtain o carry de identitate provizorie romanesdca

Sint cetacean roman si britanic care locuiedye in anglia . Nu mai posed nici un act de identitate romanesc validsi mici certificate de mastered romanesc. Singurul document romanesc e certificate de casatotie autentificat romanesc. Toate accelerated Romanesti de identitate sint expirate. Ce trebuie sa fac pentru a obtine o carte de identitate ori passport romanesc?

Multe multumiri
Sandra
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:16, 28 Mai 2017
Nu aveti acte de identitate britanice?
Sunteti nascut in Romania sau unul dintre parinti este roman?
Puteti solicita eliberarea unui duplicat al certificat de nastere romanesc la starea civila a primariei care l-a eliberat sau transcris. Apoi puteti solicita eliberarea unei carti de identitate provizorii romanesti si ulterior pasaport romanesc.
cel mai bine ar fi sa solicitati un pasaport CRDS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate in regim de urgenta pentru cei stabiliti in alte tari ioni9155 ioni9155 Buna seara, Sunt stabilit de 14 ani in Anglia, iar buletinul si pasaportul romanesc sunt expirate, singurele acte valabile fiind pasaportul britanic si ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru laura42 laura42 Buna ziua M-am nascut in Romania si am cetatenie dubla- britanica si romana. M-am casatorit in 1999 in Anglia si am transcris casatoria in registrul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)