Prin doua hot ale trib x este obligat sa plateasca suma de… este inscrisa somatia, am dovada, incepe executarea, x introduce o contestatie la executare, plateste o cautiune si i se aproba suspendarea executarii. Acelasi registrator de la of. de cadastru care a inscris somatia ii da un act in care scrie ca nu exista sarcini inscrise pe numele sau imobilul lui. X vinde apart fratelui sau. Intre timp se termina procesul cu contestatia la executare care ii este respinsa ca nefondata. Executorul ma anunta ca nu mai are ce executa ca x a vandut imobilul…..
Cand a facut contestatia la executare, x introduse si contestatii in anularea hotararilor pe motiv ca nu a fost legal citat. Hot trib sunt casate, se rejudeca fondul…la unul din dosare x iar este obligat sa plateasca suma de….celalalt este inca pe rolul instantei…..
Pana au fost casate hot trib am introdus o act pauliana si am cerut revocarea contr de vanz cumparare….actiune respinsa ca nefondata…acum eu vreau sa fac apel…. Insa ce sanse am daca nu mai am nici titluri executorii valabile….??????????
~ final discuție ~