avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Decontare cheltuiala combustibil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Decontare cheltuiala combustibil

Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu?
Precizez ca domiciliul angajatului este la 25 km distanta de locul de munca si ar avea posibilitatea sa faca naveta cu mijloace de transport in comun ...
Trebuie sa facem un contract de comodat - sau ceva de genul acesta?
Cheltuiala ar fi oricum nedeductibila pentru firma, dar as vrea sa -i pot deconta combustibilul totusi.

Multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: anacrz , utilizator 14:13, 24 Aprilie 2014
Buna,
Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru orice bon de carburant trebuie sa intocmesc foaie de parcurs. Mai exact avem un autoturism al societatii pe care il foloseste directorul general si pana acum am inregistrat bonurile fara sa intocmesc foaie de parcus.

Multumesc
Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)