avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am găsit mașina lovită în parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am găsit mașina lovită în parcare

Am găsit mașina lovită în parcare, nu am dovezi sau martori, în schimb bănuiesc că mașina din partea dreapta a locului meu de parcare ar fi vinovată deoarece și aceasta este zgâriată și cam coincid zgârieturile cu ceea ce am eu pe mașina. Am luat legătura cu proprietarul respectiv pe care l bănuiesc și a negat totalmente orice implicare. Am mers la poliție pentru a obținerea autorizației de reparație și am prezentat câteva poze polițistului care a afirmat că nu va recunoaște nici la sediul poliției când va fi chemat iar pe bănuieli nu se merge. Întrebarea este dacă înainte de a merge în instanță, exista posibilitatea de a face o expertiza autorizată ambelor mașini ?!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:38, 26 Mai 2017
Puteti realiza expertiza vehiculului dv,dar nu detineti calitatea sa impuneti expertiza unui tert
Numai autoritatile in drept pot dispune executarea unei expertize tehnice
Verificati daca in zona nu exista sistem de supraveghere care eventual sa fi inregistrat evenimentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dacă nu am martori când un individ îmi tamponează mașina, modifică poziția mașinii lui și nu am nicio dovada că m-a lovit? Catalin9871 Catalin9871 Salut, am nevoie va rog frumos de o parere. Azi eram in parcarea unui hipermarket si urma sa ies din locul de parcare in strada (cu spatele). Pe cealalta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, un conducător auto mi-a lovit mașina într-o parcare ... Sebastian1223 Sebastian1223 Bună ziua, un conducător auto mi-a lovit mașina într-o parcare privată în timp ce viram ca să ies din locul meu de parcare, acesta a intrat din stânga ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna casco mia_livia mia_livia Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)