avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea nr. 240/2009 alin. (2) al art. 1 din OUG nr. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea nr. 240/2009 alin. (2) al art. 1 din OUG nr. 148/2005

Buna Ziua,Ma numesc Ignatescu Mirela-Alina si sunt o mama studenta la zi ,studenta in anul univ 2009/2010 in anul v de studiu la fac de medicina genenrala din Craiova..sunt o mama studenta prin urmare..si potrivit Legii nr. 240/2009 pentru completarea alin. (2) al art. 1 din OUG nr. 148/2005 ar trebui sa beneficiez de indemnizatia de 600 ron pentru cresterea copilului meu care este in varsta de 1 an si 2 saptamnii ...in momentul nasterii era studenta si sunt in continuare..cum am spus sunt la medicina studenta deci obligatoriu cursurile sunt de zi..
Problema este ca merg saptamanal sau dau telefon alternativ cu vizitelel la Directia muncii dolj..pentru a intreba ce pot sa fac sa beneficiez de aceasta indemnizatie iar raspunsul est ca nu au primit nimik oficial de la bucuresti ..ca nu stiu ce sa imi spune ..si sa mai revin...dar nu pot sa imi spuna un termen ..va rog din suflet sa imi spuneti ce pot sa fac..
multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Agnes22 , utilizator 12:57, 1 Octombrie 2009
Sfatul meu este sa depuneti o cerere pana nu o sa fie prea tarziu pt. ca din urma nu cred ca o sa mai primiti ceva. Sunt obligati sa primeasca orice cerere. Daca totusi nu vor, va sfatuiesc sa o trimiteti prin posta ca scrisoare de valoare, intrucat aceasta modalitate de expediere va permite sa faceti dovada continutului plicului trimis. Atasati la cerere dovada ca sunteti studenta si de cat timp, certificatul de nastere al copilului, copie buletin si alte inscrisuri pe care le considerati necesare. Ce aveti de pierdut. Va recomand ca titlul cererii sa arate clar ce se solicita pentru ca acesta va figura pe dovada de expediere. Precizati in cerere ce incrisuri au fost anexate. Eu sincer, as apela la justitie, decat sa astept normele si sa raman cu nimic, pt ca actiunea trebuie introdusa in perioada de doi.
Unde depunem aceasta cerere ? Cui ne adresam ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru mamicile studente(acte necesare?) Malvina Slezinger Malvina Slezinger Sunt studenta in anul 2 la zi ,am un bebelus de 2 luni ,pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului de 600ron?daca da, ce acte sunt necesare si unde ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mamele studente la zi? alina24_cr alina24_cr Buna ziua, ma numesc Ignatescu Mirela-Alina sunt din Craiova si sunt studenta in anul 4 de studiu la Facultatea de Medicina Generala din acelasi oras.Am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mame sudente jakab-moldovai jakab-moldovai \"Totodata, mamele studente care urmeaza cursuri la zi vor beneficia de o indemnizatie lunara de 600 lei, potrivit legii nr. 240/2009 care modifica de ... (vezi toată discuția)