avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare carnet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare carnet

Buna ziua.
Saptamana asta, tatal meu a lovit oglinda altei masini.
Persoana lovita, a chemat politia, l-a amenintat si imbrancit pe tatal tau si, aflandu- se in fata casei dansei, a chemat intreaga familie sa il tina pe tatal meu sa nu plece pana nu vine politia.
In momentul in care a venit politia, tatalui meu nu i s- a luat nicio declaratie, insa cu un telefon de la "superior", i- au suspendat carnetul 1 luna.
Este o sanctiune corecta?
Daca nu, ce ar putea sa faca?
De asemenea, ce masuri legale poate plua impotriva injuriilor primite?
Mentionez ca singurii martori au fost familia persoanei lovite. Deci nu ar putea depune declaratie sa sustina vorbele tatalui mei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liviuslaslau , utilizator 22:53, 27 Mai 2017
Puteți contesta in instanța măsura luată de Politie, întrucât nu este corecta. Asta in situația in care fapta descrisă de Dvs corespunde descrierii expuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Plangere de agresiune cobzarualexandra cobzarualexandra intrebarea este:daca eu filmez o persoana(beata) care agreseaza fizic sau verbal si ameninta si injura sotia(sau pe mine),filmul poate fi luat ca o dovada la ... (vezi toată discuția)
Agresiuni verbale si amenintari alina_bucur95 alina_bucur95 Buna ziua! De 3 ani ma aflu in conflict cu parintii viitorului meu sot deoarece lor nu le convine relatia noastra. Mai exact sunt amenintata si injurata de ... (vezi toată discuția)