avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua

Am hotararea de divorț definitiva dar are o eroare.nu corespunde adresa de pe hotărâre cu cea unde stau .am fost la judecatorie și mia zis ca fac eu o cerere .va rog frumos sa îmi spuneți ce trebuie sa scriu pe cerere. Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:26, 29 Mai 2017
Buna ziua. Scrieti instanta si numarul de dosar si cereti "indreptarea erorii materiale din sentinta civila nr..., in sensul ca adresa corecta la care domiciliez este: ..."
Formulati cerere de indreptare a hotararii conf.art.442 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune hotarare judecatoreasca: celelalte drepturi ArcadieAldea ArcadieAldea In urma unei decizii definitie a Curtii de Apel instanta a obigat o societate sa ii plateasca unui angajat concediat pe nedrept salariile indexate, majorate si ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hotarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Intr o hotarare judecatoreasca pronuntata de tribunal, in redactarea acesteia instanta de judecata strecoara erori in ceea ce priveste cuantumul taxei privind ... (vezi toată discuția)
Daune morale Lylyen Lylyen Buna ziua! Daca intr.o sentinta civila pentru stabilirea custodiei apare si un alt minor cu un alt nume si prenume ( care nu are nicio legatura cu cazul) ... (vezi toată discuția)