avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale

Buna ziua!
Daca intr.o sentinta civila pentru stabilirea custodiei apare si un alt minor cu un alt nume si prenume ( care nu are nicio legatura cu cazul) precizandu.se ca este rezultat din concubinajul partilor , se poate numi eroare judecatoreasca si se pot cere daune morale? Multu.esc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:10, 18 Iulie 2017
E o eroare materiala care se inlatura prin cerere. Ce prejudiciu de ordin moral ati suferit ca sa cereti daune morale ? De cerut, puteti cere orice, dar f putin probabil sa vi se si acorde.
Multumesc!
Puteti solicita indreptarea erorii materiale conf.art.442 NCPC,nu sunt sanse ptr.daune morale fiind vorba de eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hotarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Intr o hotarare judecatoreasca pronuntata de tribunal, in redactarea acesteia instanta de judecata strecoara erori in ceea ce priveste cuantumul taxei privind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Cecilia1984 Cecilia1984 Am hotararea de divorț definitiva dar are o eroare.nu corespunde adresa de pe hotărâre cu cea unde stau .am fost la judecatorie și mia zis ca fac eu o ... (vezi toată discuția)
Retinere in fals a mai multor inscrisuri ContSters75393 ContSters75393 Pot cere in cererea de lamurire ,indreptare a dispozitivului retinerea in fals a unor inscrisuri ,intrucit acestea au fost insusite de instanta de fond si ... (vezi toată discuția)