avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog un raspuns
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog un raspuns

Buna ziua..Sunt mama eleva care a nascut la sfarsitul lunii martie,am depus dosarul pentru prenatal dar nu stiu daca ar mai trebui sa merg la scoala pentru a primii banii.:sorry:
Din cate cunosc, banii pentru prenatal nu are legatura cu faptul ca tu trebuie sa mergi la scoala. Se presupune ca ar trebui sa iti petreci tot timpul cu bebelusul.
Acordarea ajutorului ptr cresterea copilului nu este conditionat de prezenta la scoala dar chiar daca ai nascut in timpul scolii trebuie sa iti finalizezi studiile.
Multumesc pentru raspuns! M ati ajutat foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns Raluca41 Raluca41 Buna ziua,sunt mama eleva si am depus dosarul pentru indemnizatie,dar pentru a primii banii trebuie sa merg in continuare la scoala?? Am nascut in martie si ... (vezi toată discuția)
Sprijin pentru educatia fiicei mele Anca-Miruna Anca-Miruna Buna dimineata! Sunt mama unei fetite de16 eleva in clasa a X-a. Fata mea este insarcinata in 5 luni si invata la un liceu din Bucuresti. Desi, acesta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)