avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluare activitate după CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluare activitate după CIC

Am o salariată care este momentan în cic nr. 2. Menționez că în cic nr. 2 a intrat după ce a terminat cic nr. 1, fără ca tatăl să mai beneficieze de luna lui de CIC. Copilul nr. 2 va împlini 2 ani în data de 08.02.2018, mămica când va trebui să revină la muncă pentru a beneficia de stimulent, (Tatăl nu vrea să solicite nici acum cic).
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 26 Iunie 2017
Cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a celui de-al doilea copil
Va trebui să revină la muncă pentru a beneficia de stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani de cate copil anterior datei de 08.12.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie fru fru buna ziua! momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017! as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Am o salariată care momentan este în plata indemnizației de creștere copil. Începând cu data de 15.09.2016 și-a înființat un cabinet ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie AlinaManolache AlinaManolache Buna ziua. Daca se poate, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: momentam ma aflu in cic, dar as vrea sa revin in activitate putin inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)