avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent - am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent - am nevoie de ajutor

Buna ziua,

Va rog frumos, daca se poate, am nevoie de un raspuns urgent la o intrebare.As dori sa stiu ce se mai poate face in cazul in care in urma unui proces in care una din partile implicate cer jumatate din valoarea unei case parintesti. In momentul de fata s-a ajuns la scoaterea casei la licitatie(tocmai a primit un act prin care erau anuntati de scoaterea casei la licitatie)din cauza faptului ca persoana care locuieste in casa respectiva nu a reusit sa-i plateasca jumatate din valoarea casei. Ceea ce vreau eu sa stiu este daca se mai poate face ceva, daca se poate amana cumva aceasta licitatie macar cu o perioada de sase luni, perioada in care sa se mai incerce odata sa se faca rost de bani- printr-un imprumut eventual.

Am nevoie de un raspuns deoarece persoana care se afla in situatia descrisa nu reuseste sa mai vada nici un fel de rezolvare si in starea in care este acuma nici nu cred ca o sa reuseasca sa vada. Am nevoie sa stiu cum pot sa-l ajut, ce informatii trebuie sa strang. Trebuie sa pot sa fac ceva.

Multumesc frumos pentru timpul acordat.

O zi buna!
Exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in sensul aratat de dvs mai sus , respectiv acela al despagubirii reclamantilor cu jumatate din valoarea casei respective?
ce fel de act ati primit? din partea cui? a executorului? exista hotarare definitiva si irevocabila investita cu formula executorie prin care persoana in cauza a fost obligata la plata sumei respective?
Buna ziua,
Din cate am inteles eu actul este de la executor, tare as vrea sa stiu mai multe insa imi este si frica sa intreb persoana in cauza , as vrea foarte mult sa pot ajuta si nu am idee ce as putea sa fac.
Multumesc frumos.
daca vreti sa ajutati persoana in cauza, mergeti si intrebati iar pentru un raspuns obiectiv, mergeti cu actele la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Revin cu intrebari legate de procesul in care sunt reclamanta de fapt in care am fost reclamanta in dosar partaj bunuri comune, proces care s-a pronuntat in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor probleme cu terze persoane marafx marafx Buna ziua tuturor voi fi foarte succinta in prezentarea situatiei pentru a lasa spatiu oricarui tip de comentariu. 1. mama pleaca la munca afara. copilul ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unei case si teren saly30 saly30 buna ziua suntem in faza de executare a unui teren si a unei constructii nefinalizate si neintabulate in CF .va rugam sa ne precizati urmatoarele: 1.cum se ... (vezi toată discuția)