avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren ca cetățean non EU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren ca cetățean non EU

Bună ziua.
Sunt cetățean non EU și locueSC în românia de aproximativ 7ani. Am 2 copii și dețin un permis de ședere pe membru de familie , lucrez și plătesc taxe în românia . Am depus cererea pentru ședere permanent în românia. Întrebarea mea este pot ca cetățean non EU (African) sa achiziționez un teren în România? După verificare pe net am văzut ca sunt anumite țării care membri au posibilitatea de a cumpăra imobil sau teren în România. Tara mea (BENIN ) nu face parte.
Puteți sa mă lămurit.? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: alex1981 , utilizator 22:57, 31 Mai 2017
Adaug ca terenul va fi pentru a construi o locuință.
Buna ziua. Din pacate nu puteti dobandi teren in Romania. Posibilitatea era daca Romania avea tratat international cu tara dvs de origine, dsr spuneti ca ati verificat si nu exista tratat.
Incercati sa obtineti cetatenia romana sau daca sotia dvs e romanca, poate sa cumpere dansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Casa alinaralu alinaralu Buna Seara, As dori sa stiu daca se poate,un italian fara domiciliul in tara poate sa cumpere o casa in romania si daca da cam ce acte i-ar trebui? ... (vezi toată discuția)
Poate cumpara un strain o casa in romania? cetatean englez doreste ... Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Poate cumpara un strain o casa in Romania? Cetatean englez doreste sa cumpere o casa undeva in zona montata, in ce conditii se poate dobandi ... (vezi toată discuția)