avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Doresc sa inlocuiesc un TV defect dupa doua luni de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Doresc sa inlocuiesc un TV defect dupa doua luni de la cumpatare

Buna ziua,
Sunt din IASI si as dori sa imi spuneti daca pentru un TV achizitonat in data de 16.03.2017 care s-a defectat in data 14.05.2017 (placa de baza) pot primi negatie in vederea inlocuirii TV. Doresc sa mentionez ca magazinil este de acord cu imlocuirea, dar firma refuza sa imi dea negatie pe motiv ca poate fi reparat. eu nu doresc sa primesc un TV reparat avand in vedere banii pe care i- am dat ( 2.600 lei)
si perioadaa de functionare, mai putin de doua luni.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin.dima , utilizator 20:57, 30 Mai 2017
Aceeasi problema am avut-o si eu, doar ca la mine a luat o intorsatura si mai urata. Pe scurt, conform legii, un produs care prezinta un defect in primele 6 luni de la data cumpararii se considera a fi fost livrat cu acel defect, pana la proba contrarie. Dat fiind ca dpdv legal produsul a fost livrat defect, magazinul nu ar trebui sa aiba nevoie de negatie sa il inlocuiasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina de spalat defecta din magazin leusan leusan Am achizitionat acum 6 luni un bun de uz casnic(masina de spalat)de la o firma cunoscuta.Mi-a fost livrata acasa fara ambalaj,deci nu in cutie si infasurata ... (vezi toată discuția)
Combina frigorifica theweird theweird Am achizitionat saptamana trecuta o combina frigorifica de la un magazin [EDITAT]. Respectiva combina avea un pret cu o reducere de aproximativ 40% pentru ca ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil defect Flor_ina Flor_ina Incepand cu luna a 4-a de folosire a telefonului a trebuit sa merg cu el in service. Pe 26 martie ,dupa 3 zile de teste la Esd rom, am primit telefonul inapoi ... (vezi toată discuția)