avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Ma scuzati d-nul atvocat revin la problema de ieri v-am antrebat. An cazul meu ca nu mi-platit stoiere si AOK patronul nu mi-a finalizat angajarea AM lucrat 1 an si 7 luni. Si nici salaru si nici cele 6 saptamani de spitalizare nu amprimit bani .eu ,daca actionez la finantazam.mai primesc eu bani si 1 an si 7 luni care am pierdut pt pensie?. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters431034 , utilizator 13:38, 30 Mai 2017
mentionez bani de pe ultima luna ianuarie an curent
mentionez bani de pe ultima luna ianuarie an curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters431034 ContSters431034 Am lucrat 1 an si 7 luni la o firma din germania ,la care ulterior am aflat ca este declarata insolvent ,mai precis cand am fost internat an spital,mia venit ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract vinzare cumparare cu clauza de intretinere laci72 laci72 o prietena a tatalui meu a facut un contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cu tati/ scris de mina cu doi martori din partea ei in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Urgent! cim fals!?!?! denise_ionelia denise_ionelia Buna ziua. Am un mare semn de intrebare.Daca pe CIM a semnat altcineva in locul meu (ca o informatie suplimentara,nici semnatura directorului general nu este ... (vezi toată discuția)