Bună seara! Dacă partenera de căsătorie dorește să păstreze numele actual ptr o perioada (mai mică sau mai mare ) se poate apoi revenii la schimbarea numelui (să zicem după un an,doi ) Mulțumesc!
Partenera de căsătorie fiind soția? =D>
Vă referiți la divorț? Dacă da, există posibilitatea ca ea să-și păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei în urma divorțului, dacă sunteți de acord. Posibilitatea legală ca acest lucru să se întâmple pentru un termen anume determinat nu există. Se poate doar ca ea să-și schimbe ulterior numele pe cale administrativă, dar asta este altceva.
Sper că v-am ajutat!
Cred ca va referiti la pastrarea numelui de fata in caz de casatorie si sa ia numele sotului dupa un an- doi.
aveti in link ordonanta, vedeti ce si daca va puteti intemeia cererea pe vreunul din puncte [ link extern ] /
Razgandire
ADANNA
In cererea initiala de desfacere a casatoriei, sotul meu a declarat ca e de acord sa-mi pastrez numele dobandit prin casatorie.
Intre timp, am depus si eu o ... (vezi toată discuția)
Solutii schimbare nume
Anlia
Exista o solutie alternativa de revenire la numele din prima casatorie, fara acordul fostului sot? Mentionez ca el este plecat de multi ani din tara, nu am ... (vezi toată discuția)