avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... notificare în perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

notificare în perioada de proba

Sunt angajată pe perioada nedeterminata din data de 01 -05-2017,am dreptul sa inchei contractul printr-o notificare scrisă către angajator cu data de 06-06-2017către cine trebuie adresata?către manager? O pot trimite și prin e-mail sau poștă? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 1 Iunie 2017
Notificarea de incetare a CIM fara preaviz se poate realiza numai in perioada de proba. Cel mai bine ar sa fie depusa, cu numar de inregistrare la registratura angajatorului. Se poate folosi si transmiterea prin posta cu confirmare de primire, sau prin e-mail. In aceasta ultima varianta e bine sa folositi mai multe adrese , pentru a nu exista riscul ca notificarea dvs sa nu poata fi citita in timp util.
Notificarea se adreseaza managerului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Cim perioada nedeterminata - perioada de proba nicol_pandelea nicol_pandelea Buna seara, am avut la concurs un post administrator - perioada nedeterminata, dl director doreste sa avem perioada de proba - 90 zile calendaristice cf ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada de proba Adr1ana Adr1ana Buna ziua. Am un CIM pe perioada nedeterminata si ma aflu in perioada de proba de 90 de zile. Doresc sa incetez raporturile de munca si din cate m-am ... (vezi toată discuția)