avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mentiuni pe CIM, instanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mentiuni pe CIM, instanta?

Acum 4 ani am dat examen pentru ocuparea functiei de dispecer energetic feroviar sef. Dupa documentari privind aceasta functie am constatat ca aceasta nu exista in COR si am fost trecut la un cod al dispecerilor energetici feroviari cu toate ca am alte atributii si responsabilitati.
In articolele din regulament pentru conducerea prin dispecer sunt trecut ca sef compartiment ce presupune un alt cod COR insa directorul nu vrea sa faca aceasta modificare. De atunci nu mai semnez CIM.
Ce pot face ptr a indrepta situatia? Am dreptul de a face mentiuni pe CIM deoarece inspectorul de personal nu ma lasa.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 7 Octombrie 2017
Mentiunile /corecturile pe c.i.m. nu se pot efectua decat cu semnatura ambelor parti.

Modificarea functiei nu se poate facedecat prin incheierea unui act aditional la c.i.m.

In situatia in care in COR nu exista mentionata functia respectiva se poate utiliza o functie apropiata de cea pe care o detineti.
tocmai asta caut sa rezolv...faptul ca in regulament scrie una iar ei atribuie un cod ce nu face parte din cele de conducere. Cum pot rezolva problema?
bun, un cod apropiat cum ar fi di cele de conducere 132235 şef formaţie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
121919 - Sef compartiment (studii superioare)

111223 - Sef departament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire sanda2s sanda2s Buna ziua, Va propun spre dezbatere urmatoarea speta: - sunt dispecer sef in cadrul unui compartiment de dispecerat si conform fisei postului am in ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Cor departament tehnic/mentenanta Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Promovare Buna ziua, Dorim sa promovam un salariat, care are studii superioare, intr-o functie de conducere in cadrul departamentului tehnic/ ... (vezi toată discuția)