avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot deveni parintii executati silit din cauza unui ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot deveni parintii executati silit din cauza unui credit bancar neplatit de mine?

Salutare! Am citit multe articole pe internet si sunt cam confuz! Poate cineva sa imi spuna cu siguranta daca pot fi parintii mei executati silit din cauza unui credit neplatit de mine? Am luat un credit nevoi personale cu cativa ani in urma si de ceva bun timp nu am mai platit ratele la banca. In momentul in care am contractat acest credit aveam domiciliul cu parintii insa ei fiind proprietari, iar pentru obtinerea creditului nu am fost nevoit sa depun garantii imobile sau altfel de bunuri si nici parintii nu au fost trecut ca si codebitori.De ceva timp am primit si ordin de executare silita, pe numele meu desigur, insa nu am niciun bun pe numele meu in tara, eu locuind in Suedia de 5ani.Parintii mi-au spus ca au primit o vizita si de la Anaf intr-o dimineata si sunt ingrijorati, insa ce legatura are Anaful cu creditul meu bancar si poate Anaful sau banca sa puna sechestrul pe locuinta parintilor doar pentru simplu fapt ca eu la momentul contractarii creditului aveam domiciliul in acea locuinta? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:56, 4 Iunie 2017
Ssigur, sigur erau de la anaf , de unde stie ca erau de la anf cand nu a deschis usa?
Nu va viziteaza anaful pt creditele neplatite la banca..
Iar parintii si bunurile lor, nu eu legatura cu creditul, .
Daca va ingrijoreaza atata soarta parintilor de ce nu va platiti datoria ptr a nu mai fi vizitati de anaf si recuperatori?
V-ati gandit vreun moment de cand ati plecat din tara sa va platiti creditul sau il considerati o tzeapa pe care si-au luat-o cei de la banca?
Imprimuturile se restituie, cei care evita sa o faca se numesc intr-un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, ce se poate executa ? ale2012 ale2012 buna seara!am primit o somatie in care scrie ca in baza art.387 C.proc civ prin care va punem in vedere ca in termen de o zi de la primirea sau lasarea ... (vezi toată discuția)
Restante credit iulya15 iulya15 buna seara,in anu 2008 am facut 2 credite de nevoi personale la 2 bannci,unu de 500 euro ,iar altul de 700 euro,la care nu am platit ratele decat vreo 6 ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita catalinmihai catalinmihai Buna seara, Imi cer scuze ca va deranjez, dar am nevoie urgent de un raspuns din partea dumneavoastra. Fratele meu a facut un credit pe adresa casei ... (vezi toată discuția)