avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Banii câștigați din participarea în calitate de președinte secție de votare la alegerile electorale stau la baza calculului indemnizației pentru creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 5 Iunie 2017
Cel mai bine intrebati la AJPIS, intrucat nu se incadreaza in : veniturile din salarii şi asimilate salariilor, din activităţi independente şi din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) definite la art. 67, art. 76 alin. (1) şi (2) şi art. 103 din Legea nr. 227/2015 - Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se iau in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se ... Elenadp Elenadp Se i-au in calcul veniturile din indemnizatiile de alegeri (se impoziteaza cu 10%), la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului? Multumesc (vezi toată discuția)
Calcul indemnizație creștere copil Adriana_1017 Adriana_1017 Bună seara, îmi puteți spune, va rog, dacă veniturile din chirii sunt luate în calcul la indemnizatia de creștere copil? (vezi toată discuția)
Venitul obtinut din inchirierea unei masini si indemnizatia pt cresterea copilului dianna_natalia dianna_natalia Buna ziua, Venitul obtinut din inchirierea unei masini (sunt si salariata) pe mai multi ani se ia in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)