Buna seara. Va deranjez cu o problema de perspectiva. Am lucrat intr-un magazin si am luat toti banii din incasari pe ziua respectiva cu un scop bolnav si ineficient (jocuri de noroc). Fosta mea sefa poate face plangere pe baza probei video, insa nu a facut asta inca, in ideea ca ne vom intelege cumva. A trecut deja o saptamana si maine am ultimatum pentru returnarea prejudiciului (10.000 de lei). Exista vreo modalitate prin care sa scap fara dosar penal si sa platesc treptat prejudiciul?
Puteți încerca. Apelați la un mediator autorizat care să o invite pe fosta șefă la o mediere. În cadrul procedurii de mediere puteți încheia un acord prin care conveniți să achitați eșalonat datoria.
Daca firma accepta sa va intelegeti amiabil nu va depune plangere penala.
Se poate incheia un act juridic prin care sa rezolvati amiabil problema daca accepta firma.
Ramane de vazut ce se va scrie in act si daca se va accepta sa nu achitati prejudiul pe loc.
Citatie
gabrielcristea88
Buna ziua,
Am primit o citatie de la o firma unde am lucrat ca \\"agent vanzari\\".Aceasta ma cheama in judecata pentru un prejudiciu care l-am adus firmei o ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere
macrita
Datorita unor probleme familiare am acumulat o datorie mare la intretinere.Acum, administratorul asociatiei a venit si mi-a spus ca trebuie sa merg la notariat ... (vezi toată discuția)