avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... TEREN PROPRIETATE IAR CONSTRUCTIA DE PE ACESTA NU
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

TEREN PROPRIETATE IAR CONSTRUCTIA DE PE ACESTA NU

Buna ziua. Detin un teren achizitionat anul acesta care la momentul vanzarii era deja o constructie pe el intabulata cu acte in regula iar vanzatorul a promis ca o va vinde separat si pe aceasta lucru care nu s-a intamplat.
Ce pot face in acest caz: pot cere o chirie pe aceasta constructie,pot cere eliberarea terenului? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 13:41, 6 Iunie 2017
In contractul de vanzare-cumparare al terenului se mentioneaza ceva despre aceasta constructie? Ati avut vreo promisiune de vanzare-cumparare pentru constructie? Ati cedat dreptul de superficie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumpărare Adrian1606 Adrian1606 Bună ziua, Daca fac un contract de vânzare la un teren pe o perioadă de 9(nouă) luni, pentru care pun ipotecă în favoarea mea. Vă rog să îmi ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren persoane fizice straine flopsy76 flopsy76 Buna ziua, vreau sa va cer sfatul in urmatoarea problema. Am o cunostinta in Olanda, cetatean EU care a cumparat in 2003 un teren si o casa+anexe contruite pe ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa la rosu fara intabulare RalucaP10 RalucaP10 Buna ziua, As dori o sugestie pentru achizitionarea unui imobil. Dorim sa cumparam o casa la rosu cu terenul aferent. Deoarece casa nu are geamuri nu este ... (vezi toată discuția)