Buna ziua,tatal meu mai in varsta a primit tot felul de amenintari prin telefon si as dori sa stiu daca acesta poate cere judecatorului listarea convorbirii respective si aceasta sa devina proba in proces caci altfel nu stiu cum ar mai putea dovedi amenintarea avand in vedere ca nu a inregistrat convorbirea.Telefonul primit nu a fost cu numar ascuns,se stie cui apartine numarul respectiv de telefon.
Exista programe de inregistrat convorbirile de pe mobil. Dupa ce le-ati instalat, mai intai testati-le si apoi le folositi la inregistrari importante.
Pentru a fi investigate de Politie, amenintarile trebuie sa fie suficient de credibile/serioase. De ex. un pustan care face glume la telefon nu prea ar merita atentia Politiei. Dar daca a fost implicat intr-un ripdeal cu cocaina, da.
Am inteles,multumesc pentru raspunsuri.Amenintarea a fost serioasa pentru ca provine de la o persoana care deja a produs pagube tatalui meu,toate acestea au fost mentionate in raportul Politiei minus partea cu amenintarea,convorbirea nefiind inregistrata.Va doresc o zi buna.