avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada amenintare prin telefon
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada amenintare prin telefon

Buna ziua,tatal meu mai in varsta a primit tot felul de amenintari prin telefon si as dori sa stiu daca acesta poate cere judecatorului listarea convorbirii respective si aceasta sa devina proba in proces caci altfel nu stiu cum ar mai putea dovedi amenintarea avand in vedere ca nu a inregistrat convorbirea.Telefonul primit nu a fost cu numar ascuns,se stie cui apartine numarul respectiv de telefon.
Cel mai recent răspuns: Katori , utilizator 13:56, 7 Iunie 2017
Exista programe de inregistrat convorbirile de pe mobil. Dupa ce le-ati instalat, mai intai testati-le si apoi le folositi la inregistrari importante.

Pentru a fi investigate de Politie, amenintarile trebuie sa fie suficient de credibile/serioase. De ex. un pustan care face glume la telefon nu prea ar merita atentia Politiei. Dar daca a fost implicat intr-un ripdeal cu cocaina, da.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2017
tgeorgescu, utilizator
Am inteles,multumesc pentru raspunsuri.Amenintarea a fost serioasa pentru ca provine de la o persoana care deja a produs pagube tatalui meu,toate acestea au fost mentionate in raportul Politiei minus partea cu amenintarea,convorbirea nefiind inregistrata.Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri, injurii, amenințări adryst28 adryst28 Buna seara. As dori sa actionez in judecata o persoana pt.jigniri si amenințări. Care sunt pasii ce trebuie urmat i? pot depune plângere penala la politie? ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea antoneugen antoneugen am fost amenintat de concubinul sotiei prin telefon cu nr privat ca daca mai fac vizite acasa la copil el fiind cu mama pana la solutionarea procesului ma va ... (vezi toată discuția)