avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare executare silita

buna ziua,

In urma unor relatii comerciale cu o firma, la semnarea contractului de lucrari, eu in calitate de beneficiar persoana juridica si el in calitate de executant, i-am inmanat un bilet la ordin, avalizat in nume propriu, cu data de emitere si data scadenta fara suma cu mentiune "garantia efectuarii platilor". A inceput derulare contractului..s-a facut o situatie de plata , s-a platit, dar la a doua situatie de plata au inceput probemele in sensul ca ea era foarte mult umflata, a existat o corespondenta pe tema aceasta, el a emis o factura pe ce suma a vrut el, eu am refuzat-o la plata dar el a completat biletul cu suma care a vrut el si l-a bagat in banca. Banca i-a dat refuz de plata si s-a intreptat catre un executor judecatoresc care acum ma executa silit pentru neplata biletului. Sunt inca in termenul de 15 zile pentru contestare dar nu stiu cum sa o fac. Eu sunt executat pentru un bilet la ordin emis de mine dar suma trecuta de el e fictiva.
Cel mai recent răspuns: radu_cioclu , utilizator 15:35, 7 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin avalizate eutheone eutheone Buna Ziua Ce se intampla cand Banca investeste biletele la ordin avalizate pentru a incepe executarea si ce masuri pot sa iau ... .sau cine ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)