avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs civil

Vă rog frumos, să-mi spuneţi cum trebuie să procedez pentru a retrage un recurs civil, deja introdus la Judecătorie. Doresc să nu mai continui respectivul proces. Încă nu am primit citaţia pentru data recursului. Vă mulţumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: nelush21 , utilizator 21:29, 7 Ianuarie 2006
Daca dosarul s/a inaintat la tribunal,urmariti in opisul alfabetic nr.nou de dosar,apoi la acest nr.depuneti urgent o cerere,in sensul ca renuntati la judecarea in recurs.In cazul in care dosarul nu a fost expediat la tribunal,cererea o puteti depune si la instanta de fond.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, domnule Sarkozi
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2006
nelush21, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cale sa aleg Madalina43 Madalina43 Este vorba despre un proces castigat pentu pensia de grupa. In mare datele problemei sunt urmatoarele: Sotul decedeaza anul trecut,sotia intenteaza proces ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri Amalia_E Amalia_E V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. 1. Chiar daca nu am nici o legatura cu un anumit proces de divort (nu sunt nici parat nici reclamant), pot sa aflu ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez cu recursul ? Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute in urmatoarea problema: Recent, Judecatoria Reghin s-a pronuntat intr-o cauza civila pe fond ... (vezi toată discuția)