avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat atestare fiscala pentru auto cumparat din ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat atestare fiscala pentru auto cumparat din Anglia

Buna ziua, ma lovesc cu de urmatoarea problema. Am cumparat o masina din anglia, de la un roman cu domiciliul acolo. Am pregatit dosarul pentru inmatriculare si la fisc imi cer atestare fiscala pentru masina, iar vanzatorul are datorii in romania. Masina este cumparata din anglia cu contract de anglia, masina fiind inmatriculata in anglia. Este normal sa mi se ceara asa ceva ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:11, 9 Iunie 2017
Este necesar ca vanzatorul sa va puna la dispozitie certificat fiscal eliberat de autoritatea fiscala unde vanzatorul a achitat obligatiile aferente vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - certificatul de atestare fiscala al vanzatorului laumar laumar Am cumparat o masina, am facut contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar (de fapt cu o persoana imputernicita la notar sa vanda masina) la o firma de ... (vezi toată discuția)
Proces impotriva sectieri de inmatriculari auto ali84 ali84 Buna seara, Doresc sa dau in judecata prin intermediul unui avocat sectia de inmatriculari din cadrul politiei deoarece nu doreste sa imi inmatriculeze ... (vezi toată discuția)
inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)